Exuviance

Effektiv, professionell hudvård för dig som vill se resultat!

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA), dr. Eugene Van Scott och dr. Ruey Yu.
Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror. 
Alla produkter är dermatologiskt utvecklade och testade. Produkterna testas inte på djur. 
Det som skiljer Exuviance från andra produktserier med AHA är dess exklusiva sammansättning. 
Exuviance innehåller en unik kombination av alfa- och polyhydroxisyror, lindrande växtämnen och extrakt av havsväxteer som återbildar huden och ger den fukt. Dessutom innehåller produkterna vitaminer, antioxidanter och solfilter som skyddar huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön och mot fria radikaler.

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med vackrare, yngre och sundare utseende.

Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.

Även hud som är problemfri mår gott av regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet.

Med AHA sker först en skonsam exfoliering av hudens övre lager genom att bindningarna mellan de döda hudcellerna löses upp. Det är endast döda hudceller som avlägsnas. Hud som är mycket torr får till exempel hjälp genom att borttagningen av fjällande hudlager förbättras. Dessutom förbättras huden ytterligare genom att produktionen och avstötningen av hudceller balanseras. Elastinet och kollagenet förbättras också. Detta är fördelar som endast uppnås med AHA och som inte någon annan kemisk eller mekanisk exfoliering kan ge.

De 4 grundläggande stegen:

1. Rengöring:
Att rengöra huden från överskottsfett och föroreningar som samlats under en dag ger en klarare och fräschare hud. Använd en till ansiktet och hudtypen anpassad tvålfri rengöringsprodukt, morgon och kväll.

2. Exfoliera:
Exfoliering tar bort döda hudceller, rengör porerna på djupet och minimerar därmed både torrhet och uppkomsten av akne och pormaskar. Alla produkter från Exuviance har en lätt exfolierande effekt. Behandla även huden hos en hudterapeut regelbundet, för en intensivare effekt.

3. Återfukta och reparera:
Hudens naturliga fuktinnehåll minskar vid utomhudvistelse, kallt klimat, vid solexponering, efter dusch/bad och med åldern. Det är därför viktigt att dagligen återställa hudens fuktbalans med en kräm som inte bara återfuktar ytligt och för stunden. Exuviance krämer uppfyller hudens alla behov.

4. Beskydda:
Den främsta orsaken till rynkor och åldrad hud är solexponering. En dagkräm med solskyddsfaktor skyddar huden mot skadlig strålning, pigmentfläckar och för tidigt åldrande.

 

Besök gärna Exuviances hemsida