Nannic

UV-Shield spf20

Nannic har en smart lösning som är bättre för huden och smidigare att applicera under dagen - en extern spray för att skydda huden mot uv-strålning utan att skada metabolismen. 
En mist i sprayform kan enkelt appliceras under dagen över eventuell makeup. 
Den kan också med fördel appliceras på händer, på huvudet och på andra utsatta delar av kroppen.

”Solglasögon för huden”

Nannic UV Shiled är en unik produkt som filtrerar 95 % av all UVA och UVB strålning! Om du vill behålla fräsch hud måste du dagligen och regelbundet skydda huden mot de skadliga effekterna av UV-strålning, för om huden exponeras för UV- strålning påskyndas åldrandet dramatiskt.

Vad är det som är så unikt?

Nannic UV Shield har ett unikt UV-filter som revolutionerande är inkapslat i små genomskinliga mikromolekyler i storlek av 1 mikrometer vilket är helt osynlig för ögat men är ändå för stora för att absorberas in i huden. Detta gör Nannic UV Shield särskilt passande för känslig hud för både vuxna och barn.
Nannic UV Shield är också en aktiv anti–age behandling då den innehåller röda alger som ger ett effektivt naturligt skydd istället för traditionella solskyddsmedel med kemiska filter.
Med exakt rätt mängd av dessa röda alger motverkas hudens åldrande. Rynkor reduceras, elasticiteten och smidighet i huden förbättras synbart och de negativa effekterna av UVA-strålning minskar. Huden blir fräsch och återfår sin elasticitet.
Nannic UV Shield skyddar och vårdar huden på ytan utan att låta det kemiska solfiltret komma i kontakt med huden.
Den appliceras i en mycket fin dimma som inte känns kladdig eller fet och kan utan problem appliceras även över makeup. Dess unika solfilter lägger sig som solglasögon uppe på huden, men utan att tränga längre in i huden.


Lipbalm - Miracle lips

Detta fantastiska lip balm återfuktar läpparna, förbättar formen och konturen på dem samt reducerar fina linjer och rynkor. Dessutom har den en lätt plumping-effekt, vilket ökar läpparnas volym. Då den tunna huden på våra läppar är väldigt känslig mot yttre angripanden som exempelvis vind, kyla, sol och föroreningar, behöver vi ett ordentligt skydd, varför Nannic 3D Miracle Lips är utrustat med spf 15. Det är även dermatologiskt testat.
Detta lip balm finns i tre olika färger: två basnyanser, en kall och en varm, samt en ofärgad unisexversion. De icke-täckande nyanserna är organiska och färgerna ger vid applikation på läpparna ett diskret, naturligt och friskt utseende.


Rengörande produkter:

QC Crackling gel

En unik antibakteriell och luktreducerande handtvätt som skyddar huden och stärker naglarna.
Knastrar i dina händer!
För de som vill motverka lukt och bakterier.
Innehåller pantenol och desinfektionkomponenter.


QC Deo Shower

En 2-i-1-produkt som fungerar både som duschtvål och deodorant och håller dig torr och trygg i 24 timmar.
QC DeoShower är en aktiv antiperspirant och deodorant helt utan ämnen som torkar ut, skadar eller täpper igen porerna.
Den innehåller inget aluminium och är fri från parabener och triclosan.
QC DeoShower fungerar som en dusch-mousse utan alkaliska ämnen och alkohol. Man applicerar skummet där man svettas mycket, exempelvis under armarna och fötterna, väntar två minuter, och sköljer sedan av.
Man kan även använda den som duschtvål över hela kroppen innan man sköljer. Ingen övrig rengöring eller deodorant behövs. QC DeoShower håller all transpiration borta och motverkar svamp och mjäll.
Den är även utmärkt till acnehy och som intimhygien.
Genom att man tvättar bort moussen får man inga ringar eller urfällningar på kläderna av vare sig svett eller deo.
Med DeoShower är du dofttrygg, torr och mjuk hela dagen.


QC DeoTextile-Textilspray

QC DeoTextile är en textiltvätt som gör kläder och skor helt fria från bakterier och lukt. Den är enkel att använda och gör kläderna hygieniska med en långtidsverkande effekt.
Med QC DeoTextile behandlas tyget med silverextrakt (Ag0) som sakta tillför joner (elektriskt laddade partiklar) till tyget. Dessa silver-joner har med bevisade resultat visat sig förstöra alla mikroorganismer och det under en lång tidsperiod.
Det betyder att plaggen förblir hygieniska mellan de två perioder du har på dig dem. 
Genom att behandla kläderna med QC DeoTextile blir även de tunnaste tyger, som aldrig blivit tvättade i höga temperaturer, fria från bakterier och kommer därmed inte att sprida någon lukt när du har på dig dem.
QC DeoTextile är lätt och enkel att använda. Spraya på tyget på önskat område och låt verka i cirka en timme. Tvätta sedan plagget som vanligt enligt tvättanvisningen. Kan även användas inuti skor.


Besök gärna NANNIC´S hemsida