Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar

Alla injektionsbehandlingar utförs av Lana som är Salong Längtans samarbetspartner. Bokar du behandling eller har frågor som gäller injektionsbehandling så kontaktar man Lana direkt och inte Salong Längtan.

Lana - legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare. Registrerad hos IVO.

Följande behandlingar erbjuder jag:

 ⁃ Fillers: är baserat på hyaluronsyra, en vattenmolekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Det är injiceras i huden för att fylla ut rynkor (ex nasolabiala veck), öka volym (ev läppar) och konturera (ev näsa). Genom att injicera kontrollerad mängd hyaluronsyra i specifik områden kan man skapa och återställa många delar av ansikte och resultatet ser man direkt. ( från 1699kr)

 ⁃ Botox: ett muskelavslappnande läkemedel som används för bland annat rynkbehandling, men även för migrän och svettningar. ( från 1999kr)

 ⁃ PRP/PRF: Naturlig och enkel injektionsbehandling mot exempelvis ärr, solskador, rynkor, håravfall och tunnhårighet men även för volymökning (PRF) i läppar, tear trough mm. ( från 1999kr)

 ⁃ Profhilo: är en hyaluronsyra behandling som återställer fuktbalansen i huden samtidigt som den motverkar slapphet och åldrande. Profhilo stimulerar hudens egna produktion av hyaluronsyra vilket kickar igång produktionen av kollagen och elastin. ( från 3199kr

Boka via:

https://www.bokadirekt.se/places/beauty-by-l-36526#book

Telefonnummer 076 217 72 22

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå