Heidi

Hej, mitt namn är Heidi Hernandez Perez, jag är hud och Spa terapeut och erhåller en Auktoriserad utbildning via Yrkeshögskolan för hud och spaterapeut i Stockholm. Detta innebär att jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters riksförbund) men även medlem i CIDESCO (Comité International d'Esthétique et de Cosmétologie) den internationella riksförbund för auktoriderade hudterapeuter.

I bakgrunden har jag flera års erfarenhet inom servicebranschen men valde att vidareutveckla den inom hudvårdsyrket. Min passion och mål ligger att arbeta med hudvård då jag mår bäst att finnas för att hjälpa mina kunder och framför allt få er att må bra! Som hudterapeut arbetar man unikt med varje kund och med huvudmålet att få ge den bästa upplevelsen och resultat under behandlingen.

När jag arbetar så följer jag folkhälsomyndighetens hygieniska rekommendationer för att Ni kunder ska känna er trygga under eran vistelse i salongen.

Sedan jag tog över Salong Längtan är mitt mål att vidareutveckla den på bästa möjliga sätt och kunna erbjuda er fler nya professionella behandlingar.

Bästa hälsningar
Heidi Hernandez Perez

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå