Lashlift & Browlift med keratinbehandling

Lashlift och Browlift med keratin är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Det är en enkel och problemfri behandling för att framhäva dina ögon och bryn. Keratinet i behandlingen stärker och vårdar fransarna och brynen med vitaminer och mineraler och gör hårstrån 2-3% längre.

Samtliga produkter är Cruelty free och helt utan färgämnen. Produkterna till själva Lash/Browliften är också veganska. (Ej keratinet)

Lash lift inkl. fransfärg och keratin 90 min 695 kr
Brow-lift lift inkl. brynfärg och keratin 90 min 695 kr
Lash lift inkl. frans+brynfärg och keratin 90 min 795 kr

Brow-lift inkl. frans och brynfärg och keratin 90 min 795 kr
Lashlift & Brow-lift inkl frans och brynfärg 90 min 1299 kr

Lashlift & Browlift

Lashlift och Brow-lift med keratin boost inkl. färgning av fransar och bryn En behandling där dina egna ögonfransar böjs permanent och får fransarna att se längre och fylligare ut. Passar perfekt för dig som exempelvis inte vill eller kan ha fransförlängning/mascara. Hållbarheten är ca 4-8 veckor beroende på fransarnas växtcykel. Böjen håller tills dess att dina fransar naturligt faller av och byts ut mot nya.

Brow-lift är en behandling för dig som vill förbättra, lyfta och få ett fylligare intryck av dina bryn. Efter behandlingen kan du lätt styla dem efter önskemål. Hållbarheten är ca 3-6 veckor beroende på stråets växtcykel.

Tänka på före

Tänka på FÖRE -Kom utan makeup på ögon och bryn samt undvik vattenfast mascara 48h innan behandlingen -Ej ha i kontaktlinser -Vid irritation såsom vagel eller liknande ska behandling undvikas.

Tänka på EFTER Undvik under minst 24h att utsätta fransar och bryn för värme/fukt/olja såsom bastu, dusch, produkter och mascara.

Eftervård

Efter att du har gjort en lashlift behandling är det viktigt att tänka på följande :
- Fransarna ska inte komma i kontakt med vatten de första 24h. Det kan göra att permanenten släpper. Undvik därför att duscha, basta, bada osv. 
- Undvik helst mascara de första 48h.
- Använd ingen make-up remover på fransarna de första 48h. 
- Var försiktig och gnugga inte fransarna under det första dygnet. 

Efter 48h timmar kan du behandla fransarna som vanligt och använda mascara om så önskas. 

Böjen håller upp till 10 veckor men återbesök bör göras var 6-8e vecka för att hålla resultatet snyggt.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå